ΕΣΠΑ ESPA

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε έναν ιδανικό για όλους χώρο

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διαμονή

Ένας παράδεισος κομψότητας & άνεσης

Τα δωμάτια καλωσορίζουν τον επισκέπτη με έναν συνδυασμό υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας, παρέχοντας μία άνετη διαμονή, θέτοντας νέα πρότυπα φιλοξενίας στην περιοχή των Μεγάρων.

Τα ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα από ξύλο δρυός, τα εξαιρετικής ποιότητας πλακάκια και μάρμαρα από μεγάλο ιταλικό οίκο, σε συνδυασμό με κουφώματα τελευταίας τεχνολογίας, κοσμούν τα ευμεγέθη δωμάτια, χαρακτηρίζοντάς τα από μοντέρνες και λιτές γραμμές. Οι γήινοι χρωματισμοί των υλικών και η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο φωτισμός του χώρου, υπόσχονται μία ηρεμία και χαλάρωση ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.

Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες σε δωμάτιο ειδικά σχεδιασμένο χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Τύποι δωματίων

1κλινο: διπλό κρεβάτι

2κλινο: διπλό κρεβάτι

3κλινο: ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι

Δωμάτιο ΑΜΕΑ: Ειδικά μελετημένο για να εξυπηρετήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, με επιπλέον χώρο και κατάλληλα σχεδιασμένο μπάνιο, για μία άνετη διαμονή χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Χαρακτηριστικά δωματίων

Οι γήινοι χρωματισμοί των υλικών και η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο φωτισμός του χώρου, υπόσχονται μία ηρεμία και χαλάρωση ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες σε δωμάτιο ειδικά σχεδιασμένο χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα

Μονόκλινο – Δίκλινο

ΑΠΟ €45.00/ΒΡΑΔΙΑ

Μονόκλινο – Δίκλινο

Από €45.00 / βραδιά

Ιδανικά για ένα ή δύο άτομα, τα δίκλινα δωμάτια προσφέρουν όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας, μόνο με 40€ για ένα άτομο ή 55€ για δύο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τρίκλινο

ΑΠΟ €75.00/ΒΡΑΔΙΑ

Τρίκλινο

Από €75.00 / βραδιά

Τα τρίκλινα δωμάτια εναρμονίζουν άψογα την κομψή πολυτέλεια, την άνεση και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Ένας ευμεγέθης χώρος που προσφέρει στους φιλοξενούμενους σύγχρονες παροχές και ανέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δωμάτιο ΑμΕΑ

ΑΠΟ €45.00/ΒΡΑΔΙΑ

Δωμάτιο ΑμΕΑ

Από €45.00 / βραδιά

Ειδικά μελετημένο για να εξυπηρετήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, με επιπλέον χώρο και κατάλληλα σχεδιασμένο μπάνιο, για μία άνετη διαμονή χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ